Wyświetlanie 1-12 wyników 15

  • Pikantna bruschetta, bezglutenowy pikantny sos pomidorowy 180 gr

    4,02

    Bruschetta Piccantina to pikantny sos pomidorowy, idealny jako dodatek do frytek lub grzanek podczas smacznego aperitifu, do bourguignonne, do grillowania mięs oraz w przygotowaniu hamburgerów. Do jego przygotowania używamy wyłącznie włoskiego przecieru pomidorowego oraz najwyższej jakości składników. Odrobina papryczki chilli sprawia, że ​​jest słodka i smaczna.

    Aggiungi al carrelloŁadowanie Fatto
  • Pasztet pistacjowo-czosnkowy 190 gr

    11,76

    Pasztet pistacjowo-czosnkowy „Gusto”.

    Aggiungi al carrelloŁadowanie Fatto
  • Sycylijskie pesto pistacjowe 190 gr

    11,34

    Sycylijskie pesto pistacjowe „Gusto”.

    Aggiungi al carrelloŁadowanie Fatto
  • Pesto z pistacjami i borowikami 190 gr

    9,60

    Pesto pistacjowe i borowiki „Gusto”.

    Aggiungi al carrelloŁadowanie Fatto
  • Bezglutenowe pesto z czarnych trufli 180 gr

    4,56

    Pesto z czarnej trufli zrodziło się z pomysłu wzbogacenia naszego klasycznego genueńskiego pesto o jeden z najcenniejszych składników na ziemi: czarną truflę. Prostota i elegancja połączone w unikalną recepturę sprawiają, że jest to delikatny produkt. Idealne na przystawki, ale także na pierwsze dania, trofie, gnocchi i… czemu nie? Z prostym puree. Truflami i pesto wzbogacisz nawet najprostsze danie.

    Aggiungi al carrelloŁadowanie Fatto
  • Bezglutenowe ekologiczne pesto Genovese 180 gr

    4,95

    Organic Genueńskie pesto przygotowane jest z wyselekcjonowanych składników ściśle ekologicznych, a jego receptura została tak zaprojektowana, aby oferować dobry produkt w bardzo atrakcyjnej cenie. Jego główną cechą jest zrównoważony smak i kremowa konsystencja. Rewelacyjny produkt do stosowania zarówno z makaronami jak i przystawkami.

    Aggiungi al carrelloŁadowanie Fatto
  • Pesto alla Genovese bezglutenowe 180 gr

    3,45

    Pesto alla Genovese jest przygotowywane wyłącznie z włoskiej bazylii (36%). Delikatny zapach bazylii łączy się z mocną nutą doskonałego włoskiego sera Pecorino. W ten sposób wszystkie składniki łączą się, tworząc przepis o gęstszej konsystencji: idealny zarówno do pierwszych dań, jak i sosów do smarowania.

    Aggiungi al carrelloŁadowanie Fatto
  • Letnie pesto pistacjowe z truflami 190 gr

    10,20

    Przyprawa na bazie pesto pistacjowego z letnią truflą.

    Aggiungi al carrelloŁadowanie Fatto
  • Bezglutenowe organiczne czerwone pesto 180 gr

    4,95

    Organiczne czerwone pesto, receptura, która może być przechowywana w temperaturze pokojowej przez 18 miesięcy, przygotowane z surowców pochodzących w całości z upraw ekologicznych i przetworzone w całości z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, włoskim pulpem pomidorowym i suszonymi pomidorami. Po prostu wyjątkowy produkt, kremowy i pachnący. Idealny dla osób, które chcą degustować produkty mając pewność, że surowce pochodzą w całości z upraw ekologicznych.

    Aggiungi al carrelloŁadowanie Fatto
  • Bezglutenowe czerwone pesto 180 gr

    3,45

    Czerwone pesto jest powszechnie nazywane „czerwonym pesto alla genovese”, bratem klasycznego pesto alla genovese. Przepis przygotowany z włoską bazylią, olejem słonecznikowym i najwyższej jakości suszonymi pomidorami. Zastosowanie suszonych pomidorów nadaje intensywny czerwony kolor, dzięki czemu to pesto idealnie nadaje się do przyprawiania makaronu, gnocchi lub smarowania tostów.

    Aggiungi al carrelloŁadowanie Fatto
  • Bezglutenowe i bezlaktozowe wegańskie pesto z tofu 180 gr

    4,44

    To wegańskie pesto z tofu jest świetną alternatywą dla tradycyjnego genueńskiego pesto bazyliowego. Lżejsze i zdrowsze rezultaty bez uszczerbku dla smaku. Bezglutenowy i bezlaktozowy sos jest idealny nie tylko dla wegan, ale także dla osób z nietolerancją laktozy. Anima Veg zastąpiła ser tofu, aby uzyskać czysty wegański efekt bez utraty smaku i kremowości. Gorąco polecam zarówno weganom, jak i nie-weganom!

    Aggiungi al carrelloŁadowanie Fatto
  • Bezglutenowy sos boloński 180 gr

    3,87

    Ragù alla Bolognese to tradycyjna przyprawa kuchni emilijskiej, przygotowywana z włoskiej pulpy pomidorowej i wołowiny. Każda rodzina przechowuje przepis przekazywany z pokolenia na pokolenie i tak samo stało się z naszym przepisem na sos boloński. I w ten sposób chcemy trafić na włoskie stoły z ręcznie wykonanym produktem, który jest efektem użycia najlepszych surowców. Idealne do wszystkich rodzajów makaronów.

    Aggiungi al carrelloŁadowanie Fatto