Wyświetlanie 13-15 wyników 15

  • Wegańskie ragout z soją 180 gr

    4,26

    Wegański sos sojowy to wegańska i wegetariańska alternatywa dla klasycznego sosu bolońskiego. Stworzyliśmy ten przepis z myślą o tych, którzy nie chcą jeść mięsa, z zamiarem dostarczenia im smacznego produktu, który nie ma czego zazdrościć klasycznemu ragout z mięsa. Cóż, robimy to z czystym włoskim przecierem pomidorowym, warzywami i soją. Odróżnienie oryginalnej receptury od wegańskiej będzie prawie „niemożliwe”. Możesz więc ugotować dobry makaron dla wszystkich swoich przyjaciół, wegan i nie-wegan. Zobaczyć to uwierzyć!

    Czytaj więcejŁadowanie Fatto
  • Bezglutenowy sos z czarnych trufli 180 gr

    3,54

    Sos z czarnych trufli to czerwony sos z pulpy pomidorowej połączony ze smakiem czarnej trufli. Pachnący sos, który elegancko udekoruje każde danie.

    Aggiungi al carrelloŁadowanie Fatto
  • Sos Arrabbiata, bezglutenowy sos z pulpy pomidorowej 180 gr

    3,15

    Sos all'Arrabbiata to jeden z najbardziej znanych i lubianych przepisów kuchni rzymskiej. Nieliczne i proste składniki na cenioną na całym świecie przyprawę. Do przygotowania tego sosu używamy wyłącznie włoskiego przecieru pomidorowego, oliwy z oliwek extra virgin i odrobiny papryczki chilli. Talerz penne z naszym sosem Arrabbiata jest idealny na każdą okazję: niespodziewanych gości, makaron o północy czy suchy prowiant nad morzem.

    Aggiungi al carrelloŁadowanie Fatto