Wyświetlane 2 wyników

  • Bezglutenowy sos boloński 180 gr

    3,87

    Ragù alla Bolognese to tradycyjna przyprawa kuchni emilijskiej, przygotowywana z włoskiej pulpy pomidorowej i wołowiny. Każda rodzina przechowuje przepis przekazywany z pokolenia na pokolenie i tak samo stało się z naszym przepisem na sos boloński. I w ten sposób chcemy trafić na włoskie stoły z ręcznie wykonanym produktem, który jest efektem użycia najlepszych surowców. Idealne do wszystkich rodzajów makaronów.

    Aggiungi al carrelloŁadowanie Fatto
  • Wegańskie ragout z soją 180 gr

    4,26

    Wegański sos sojowy to wegańska i wegetariańska alternatywa dla klasycznego sosu bolońskiego. Stworzyliśmy ten przepis z myślą o tych, którzy nie chcą jeść mięsa, z zamiarem dostarczenia im smacznego produktu, który nie ma czego zazdrościć klasycznemu ragout z mięsa. Cóż, robimy to z czystym włoskim przecierem pomidorowym, warzywami i soją. Odróżnienie oryginalnej receptury od wegańskiej będzie prawie „niemożliwe”. Możesz więc ugotować dobry makaron dla wszystkich swoich przyjaciół, wegan i nie-wegan. Zobaczyć to uwierzyć!

    Czytaj więcejŁadowanie Fatto