Letnie carpaccio z truflami Koszerne 80 gr
22,32€Specjalność na bazie letnich plasterków trufli w oleju. Certyfikat koszerności. Idealne do grzanek i przyprawiania pierwszych dań.
Wyświetlane 12 wyników
Specjalność na bazie letnich plasterków trufli w oleju. Certyfikat koszerności. Idealne do grzanek i przyprawiania pierwszych dań.
Black Truffle Cream wzbogaca stoły smakiem i zapachem trufli. Prosta, ale wartościowa receptura, kremowa i idealna do stosowania w różnych preparatach: jako sos do makaronu lub jako przyprawa do ryżu, jako nadzienie do makaronu nadziewanego, doskonała jako pasta do chleba tostowego.
Specjały na bazie ketchupu i letniej trufli. Idealny do przyprawiania mięs, dań na zimno, wędlin gotowanych, sałatek.
Specjały na bazie musztardy i czarnej letniej trufli. Idealny do przyprawiania ryb, skorupiaków, mięs, dań zimnych, gotowanych mięs, sałatek.
Przyprawa na bazie oliwy z oliwek extra virgin aromatyzowana czarną truflą (tuber melanosporum vitt). Idealnie nadaje się jako dodatek do grzanek i nadzienia do przystawek, pierwszego i drugiego dania, omletów, aw każdym razie jako baza do wszystkich dań z truflami. Nasze doskonale parzone oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia to kulinarna rozkosz. Maślane i gładkie w konsystencji oraz pełne smaku oleje te zadowolą wymagających smakoszy i początkujących kucharzy. Znakomicie produkowana w małych partiach przez rzemieślników, którzy zanurzają delikatne trufle w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia, nasza oliwa z czarnych trufli jest mocniejsza niż nasza biała trufla.
Przyprawa aromatyzowana czarną truflą na bazie oliwy z oliwek extra virgin. Idealnie nadaje się jako dodatek do grzanek i nadzienia do przystawek, pierwszego i drugiego dania, omletów, aw każdym razie jako baza do wszystkich dań z truflami.
Czarny sos z dodatkiem 5% czarnej letniej trufli. Idealnie nadaje się jako dodatek do grzanek i nadzienia do przystawek, pierwszego i drugiego dania, omletów oraz jako baza do wszystkich dań z truflami.
Sos z czarnych trufli to czerwony sos z pulpy pomidorowej połączony ze smakiem czarnej trufli. Pachnący sos, który elegancko udekoruje każde danie.
Sos all'Arrabbiata to jeden z najbardziej znanych i lubianych przepisów kuchni rzymskiej. Nieliczne i proste składniki na cenioną na całym świecie przyprawę. Do przygotowania tego sosu używamy wyłącznie włoskiego przecieru pomidorowego, oliwy z oliwek extra virgin i odrobiny papryczki chilli. Talerz penne z naszym sosem Arrabbiata jest idealny na każdą okazję: niespodziewanych gości, makaron o północy czy suchy prowiant nad morzem.
Suchy makaron jajeczny z czarną truflą. Makaron rzemieślniczy wykonany ręcznie przez Antico Pastaio z Abbruzzo.
Makaron jajeczny z truflą Bianchetto. Jaja użyte do produkcji pochodzą od kur z wolnego wybiegu, karmionych wyłącznie zbożami NON-GMO. Wybrana pszenica durum jest BEZ GMO, uprawiana, przechowywana i starzona wyłącznie w regionie Marche. Certyfikowany ekologiczny, aby zachować wysoki indeks glutenu i granulometryczny, aby uniknąć kleistości i zagwarantować teksturę i zwartość makaronu podczas gotowania.
Przyprawa na bazie oliwy z oliwek extra virgin i octu balsamicznego z Modeny IGP. Idealnie nadaje się jako przyprawa do sałatek, risotto, jajek, mięs i serów.