Letnie carpaccio z truflami Koszerne 80 gr
22,32€Specjalność na bazie letnich plasterków trufli w oleju. Certyfikat koszerności. Idealne do grzanek i przyprawiania pierwszych dań.
Wyświetlanie 1-12 wyników 17
Specjalność na bazie letnich plasterków trufli w oleju. Certyfikat koszerności. Idealne do grzanek i przyprawiania pierwszych dań.
Specjały na bazie ketchupu i letniej trufli. Idealny do przyprawiania mięs, dań na zimno, wędlin gotowanych, sałatek.
Kompaktowy krem z ketchupem z dodatkiem 3% czarnej letniej trufli. Idealny do przyprawiania mięs, dań na zimno, wędlin gotowanych, sałatek.
Kompaktowy krem na bazie majonezu i czarnej letniej trufli. Idealny do przyprawiania ryb, skorupiaków, mięs, dań zimnych, gotowanych mięs, sałatek.
Przysmak o smaku czarnej letniej trufli na bazie miodu akacjowego. Idealne jako przystawka lub drugie danie, w towarzystwie dojrzałego sera Pecorino lub Fossa. Sery mieszane z miodem truflowym.
Specjały na bazie musztardy i czarnej letniej trufli. Idealny do przyprawiania ryb, skorupiaków, mięs, dań zimnych, gotowanych mięs, sałatek.
Ryż Carnaroli z czarną letnią truflą w słoiku PET. Pyszne pierwsze danie. Aby uzyskać najlepsze rezultaty, ugotuj ryż w 60 cl. osolonej wody na około 20 minut, pod koniec gotowania dodać parmezan do smaku.
Półpłynny sos z pastą pomidorową do grilla, z czarną letnią truflą. Dzięki swojemu szczególnemu smakowi i dymnemu aromatowi dobrze komponuje się z różnymi rodzajami mięs i warzyw.
Czarny sos z dodatkiem 5% czarnej letniej trufli. Idealnie nadaje się jako dodatek do grzanek i nadzienia do przystawek, pierwszego i drugiego dania, omletów oraz jako baza do wszystkich dań z truflami.
Czarny letni sos truflowo-grzybowy. Idealnie nadaje się jako dodatek do grzanek i nadzienia do przystawek, pierwszego i drugiego dania, omletów oraz jako baza do wszystkich dań z truflami.
Specjały na bazie 20% letniej trufli. Idealnie nadaje się jako dodatek do grzanek i nadzienia do przystawek, pierwszego i drugiego dania, omletów oraz jako baza do wszystkich dań z truflami.