Ocet balsamiczny z Modeny IGP z truflami 100 ml
8,43€Przyprawa na bazie octu balsamicznego z Modeny o smaku trufli. Idealnie nadaje się jako przyprawa do sałatek, risotto, jajek, mięs i serów.
Wyświetlanie 1-12 wyników 47
Przyprawa na bazie octu balsamicznego z Modeny o smaku trufli. Idealnie nadaje się jako przyprawa do sałatek, risotto, jajek, mięs i serów.
Bruschetta Piccantina to pikantny sos pomidorowy, idealny jako dodatek do frytek lub grzanek podczas smacznego aperitifu, do bourguignonne, do grillowania mięs oraz w przygotowaniu hamburgerów. Do jego przygotowania używamy wyłącznie włoskiego przecieru pomidorowego oraz najwyższej jakości składników. Odrobina papryczki chilli sprawia, że jest słodka i smaczna.
Specjały na bazie masła i białej trufli. Idealnie nadaje się jako dodatek do grzanek i nadzienia do przystawek, pierwszego i drugiego dania, omletów, aw każdym razie jako baza do wszystkich dań z truflami.
Specjalność na bazie letnich plasterków trufli w oleju. Certyfikat koszerności. Idealne do grzanek i przyprawiania pierwszych dań.
Oliwa z oliwek extra virgin o smaku białej trufli. Idealnie nadaje się jako dodatek do grzanek i nadzienia do przystawek, pierwszego i drugiego dania, omletów, aw każdym razie jako baza do wszystkich dań z truflami.
Konfitura z czerwonej cebuli z octem balsamicznym z Modeny ChOG to szczególny dżem charakteryzujący się słodkimi i kwaśnymi nutami oraz intensywnym purpurowo-brązowym kolorem. Sos ten idealnie komponuje się z serem, uświetnia smak nie przytłaczając smaku lub w połączeniu z różnymi rodzajami mięs. Wskazówka: spróbuj z „Lardo di Colonnata” lub ze specjalną „Prosciutto crudo di Parma”. To rarytas o wyjątkowym smaku, który z przyjemnością podaje się na stół.
Cream and Bianchetto Truffle Cream to idealne połączenie parmezanu i trufli. Znakomity smak najważniejszego z serów, wzbogacony zapachem trufli. Wysokiej jakości składnik kuchni włoskiej. Prosta, ale wartościowa receptura, kremowa i idealna do stosowania w różnych preparatach: sos do makaronu lub przyprawa do ryżu, nadzienie do makaronu nadziewanego, idealne do smarowania tostów. Inteligentny i elegancki akcent na Twoim stole!
Krem z borowików i pieczarek to kremowy sos o smacznej konsystencji, przygotowany z ponad 50% grzybów podzielonych na borowiki i pieczarki. To doskonały sos wegetariański, przygotowany z najlepszych składników, który można stosować do risotto, świeżego makaronu, smarować pieczywo lub jako bazę do nadzienia. Może być stosowany czysty lub rozcieńczony ze śmietaną lub mlekiem.
Specjały z truflami Parmigiano Reggiano i Bianchetto. Przygotuj sos Specialità con Parmigiano e Tartufo na patelni, odcedź makaron, smaż przez 1/2 minuty i dodaj parmezan, aby dopełnić danie.
Black Truffle Cream wzbogaca stoły smakiem i zapachem trufli. Prosta, ale wartościowa receptura, kremowa i idealna do stosowania w różnych preparatach: jako sos do makaronu lub jako przyprawa do ryżu, jako nadzienie do makaronu nadziewanego, doskonała jako pasta do chleba tostowego.
Krem karczochowy z 5% czarną letnią truflą. Idealnie nadaje się jako przyprawa do grzanek i pierwszych dań.
Specjały na bazie borowików i białej trufli. Idealnie nadaje się jako dodatek do grzanek i nadzienia do przystawek, pierwszego i drugiego dania, omletów, aw każdym razie jako baza do wszystkich dań z truflami.