Ocet balsamiczny z Modeny IGP z truflami 100 ml
8,43€Przyprawa na bazie octu balsamicznego z Modeny o smaku trufli. Idealnie nadaje się jako przyprawa do sałatek, risotto, jajek, mięs i serów.
Wyświetlanie 1-12 wyników 35
Przyprawa na bazie octu balsamicznego z Modeny o smaku trufli. Idealnie nadaje się jako przyprawa do sałatek, risotto, jajek, mięs i serów.
Specjały na bazie masła i białej trufli. Idealnie nadaje się jako dodatek do grzanek i nadzienia do przystawek, pierwszego i drugiego dania, omletów, aw każdym razie jako baza do wszystkich dań z truflami.
Specjalność na bazie letnich plasterków trufli w oleju. Certyfikat koszerności. Idealne do grzanek i przyprawiania pierwszych dań.
Oliwa z oliwek extra virgin o smaku białej trufli. Idealnie nadaje się jako dodatek do grzanek i nadzienia do przystawek, pierwszego i drugiego dania, omletów, aw każdym razie jako baza do wszystkich dań z truflami.
Specjały z truflami Parmigiano Reggiano i Bianchetto. Przygotuj sos Specialità con Parmigiano e Tartufo na patelni, odcedź makaron, smaż przez 1/2 minuty i dodaj parmezan, aby dopełnić danie.
Specjały na bazie Pecorino Romano DOP i cenionej czarnej trufli. Idealnie nadaje się jako przyprawa do grzanek i pierwszych dań.
Specjały na bazie ketchupu i letniej trufli. Idealny do przyprawiania mięs, dań na zimno, wędlin gotowanych, sałatek.
Kompaktowy krem na bazie majonezu i czarnej letniej trufli. Idealny do przyprawiania ryb, skorupiaków, mięs, dań zimnych, gotowanych mięs, sałatek.
Słodycz z czarną letnią truflą na bazie miodu akacjowego. Certyfikat koszerności.
Przysmak o smaku czarnej letniej trufli na bazie miodu akacjowego. Idealne jako przystawka lub drugie danie, w towarzystwie dojrzałego sera Pecorino lub Fossa. Sery mieszane z miodem truflowym.
Drogocenny przysmak o smaku czarnej trufli na bazie miodu z dzikich kwiatów. Idealne jako przystawka lub drugie danie, w towarzystwie dojrzałego sera Pecorino lub Fossa.
Specjały na bazie musztardy i czarnej letniej trufli. Idealny do przyprawiania ryb, skorupiaków, mięs, dań zimnych, gotowanych mięs, sałatek.