Masło z białej trufli
10,71€ - 48,09€Specjały na bazie masła i białej trufli. Idealnie nadaje się jako dodatek do grzanek i nadzienia do przystawek, pierwszego i drugiego dania, omletów, aw każdym razie jako baza do wszystkich dań z truflami.
Wyświetlane 7 wyników
Specjały na bazie masła i białej trufli. Idealnie nadaje się jako dodatek do grzanek i nadzienia do przystawek, pierwszego i drugiego dania, omletów, aw każdym razie jako baza do wszystkich dań z truflami.
Oliwa z oliwek extra virgin o smaku białej trufli. Idealnie nadaje się jako dodatek do grzanek i nadzienia do przystawek, pierwszego i drugiego dania, omletów, aw każdym razie jako baza do wszystkich dań z truflami.
Specjały na bazie borowików i białej trufli. Idealnie nadaje się jako dodatek do grzanek i nadzienia do przystawek, pierwszego i drugiego dania, omletów, aw każdym razie jako baza do wszystkich dań z truflami.
Przyprawa na bazie oliwy z oliwek extra virgin aromatyzowana białą truflą (tuber magnatum pico). Idealnie nadaje się jako dodatek do grzanek i nadzienia do przystawek, pierwszego i drugiego dania, omletów, aw każdym razie jako baza do wszystkich dań z truflami. Nasze doskonale parzone oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia to kulinarna rozkosz. Maślane i gładkie w konsystencji oraz pełne smaku oleje te zadowolą wymagających smakoszy i początkujących kucharzy. Znakomicie produkowana w małych partiach przez rzemieślników, którzy zanurzają drobne trufle w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia, nasza oliwa z białych trufli jest rzadsza niż nasza czarna trufla.
Przyprawa o smaku białej trufli na bazie oliwy z oliwek extra virgin. Idealnie nadaje się jako dodatek do grzanek i nadzienia do przystawek, pierwszego i drugiego dania, omletów, aw każdym razie jako baza do wszystkich dań z truflami.
Przyprawa o smaku białej trufli na bazie oliwy z oliwek extra virgin. Certyfikat koszerności. Olej do aromatyzowania pierwszych dań, drugich dań, dodatków, grzanek i innych podobnych produktów.
Specjały z białą truflą. Idealnie nadaje się jako dodatek do grzanek i nadzienia do przystawek, pierwszego i drugiego dania, omletów oraz jako baza do wszystkich dań z truflami.