Bezglutenowy ketchup i letnia trufla 90 gr
8,15€Kompaktowy krem z ketchupem z dodatkiem 3% czarnej letniej trufli. Idealny do przyprawiania mięs, dań na zimno, wędlin gotowanych, sałatek.
Sosy: Pesto genueńskie, pesto pistacjowe, sos Arrabbiata, krem grzybowy, sosy do makaronu. Wyprodukowane we Włoszech.
Wyświetlanie 13-24 wyników 40
Kompaktowy krem z ketchupem z dodatkiem 3% czarnej letniej trufli. Idealny do przyprawiania mięs, dań na zimno, wędlin gotowanych, sałatek.
Kompaktowy krem na bazie majonezu i czarnej letniej trufli. Idealny do przyprawiania ryb, skorupiaków, mięs, dań zimnych, gotowanych mięs, sałatek.
Specjały na bazie musztardy i czarnej letniej trufli. Idealny do przyprawiania ryb, skorupiaków, mięs, dań zimnych, gotowanych mięs, sałatek.
Pesto z czarnej trufli zrodziło się z pomysłu wzbogacenia naszego klasycznego genueńskiego pesto o jeden z najcenniejszych składników na ziemi: czarną truflę. Prostota i elegancja połączone w unikalną recepturę sprawiają, że jest to delikatny produkt. Idealne na przystawki, ale także na pierwsze dania, trofie, gnocchi i… czemu nie? Z prostym puree. Truflami i pesto wzbogacisz nawet najprostsze danie.
Organic Genueńskie pesto przygotowane jest z wyselekcjonowanych składników ściśle ekologicznych, a jego receptura została tak zaprojektowana, aby oferować dobry produkt w bardzo atrakcyjnej cenie. Jego główną cechą jest zrównoważony smak i kremowa konsystencja. Rewelacyjny produkt do stosowania zarówno z makaronami jak i przystawkami.
Pesto alla Genovese jest przygotowywane wyłącznie z włoskiej bazylii (36%). Delikatny zapach bazylii łączy się z mocną nutą doskonałego włoskiego sera Pecorino. W ten sposób wszystkie składniki łączą się, tworząc przepis o gęstszej konsystencji: idealny zarówno do pierwszych dań, jak i sosów do smarowania.
Przyprawa na bazie pesto pistacjowego z letnią truflą.
Organiczne czerwone pesto, receptura, która może być przechowywana w temperaturze pokojowej przez 18 miesięcy, przygotowane z surowców pochodzących w całości z upraw ekologicznych i przetworzone w całości z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, włoskim pulpem pomidorowym i suszonymi pomidorami. Po prostu wyjątkowy produkt, kremowy i pachnący. Idealny dla osób, które chcą degustować produkty mając pewność, że surowce pochodzą w całości z upraw ekologicznych.
Czerwone pesto jest powszechnie nazywane „czerwonym pesto alla genovese”, bratem klasycznego pesto alla genovese. Przepis przygotowany z włoską bazylią, olejem słonecznikowym i najwyższej jakości suszonymi pomidorami. Zastosowanie suszonych pomidorów nadaje intensywny czerwony kolor, dzięki czemu to pesto idealnie nadaje się do przyprawiania makaronu, gnocchi lub smarowania tostów.